top of page
Search

Matfors nybörjarträff den 23 mars

Nu kör vi 😊 mot Matfors!


I Västernorrland arrangerar man ett par gånger per termin serieträffar där klubbar runt om i regionen deltar. Här får barnen prova på sina första brottningsmatcher. Sammandragen är av nybörjarkaraktär så det passar alla och är en häftig upplevelse att få göra tillsammans som förening.


Vi hoppas att alla vill följa med så vi har bokat en stor buss från Göstas buss som går ner till Matfors lördag morgon och hem efter sammandraget och avslutad middag. Vi har ett begränsat antal platser där barnen går först men givetvis finns det plats för en del föräldrar att hänga på. Det kommer vara först till kvarn och anmälan är bindande.

Vi reser ner lördag 23 mars från Avion shopping utanför Willys 06.15 så se till att vara där senast 06.00. Hemresa blir efter avslutad tävling och middag, beräknad ankomsttid Umeå är 20.15 på Avion.


Kostnad är 250 kr för medföljande förälder och 350 kr för tävlande barn och då ingår startavgiften som vi betalar till Matfors för att delta.


Vi byter om och duschar på idrottshallen i Matfors så ta med ombyte. Man behöver inte ha brottningstrikå utan vanliga träningskläder blir toppen. Inneskor är dock ett måste då man inte får vara barfota på en brottningsmatta. Lite färdkost kan också vara bra att ha med även om de har en kiosk på plats där man brukar kunna köpa korv, toast och dricka.


Nu peppar vi för detta under resterande träningar fram till avresa och vi kommer hinna med ett matchpass till på hemmaplan så alla känner sig förberedda.


Sista anmälningsdag är den 12 mars förutsatt då att vi har platser kvar.


Frågor kan ni ta med nedan antigen på telefon, mail eller i anslutning till någon träning.


Magnus Nilsson

 0706412332,


226 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page