Terminsregistrering och medlemsansökan

Varje ny termin i Umeå Brottning inleds med terminsregistrering. Detta för att vi ska ha aktuella kontaktuppgifter till alla medlemmar och för att hanteringen av terminsavgiften ska innebära så lite administration som möjligt. Betalning av terminsavgiften sker i samband med registrering och gäller för hela terminen. Du blir medlem från det datum avgiften är betald och fram till nästa terminsstart. Betalning sker med kort eller via internetbank. Ytterligare instruktioner ges när du klickar på länken nedan. Läs instruktionerna för familjemedlemskap noggrant. 

Observera, om du är intresserad av Brottarlekis eller T1 eller är ny i föreningen måste du vänta med att registrera dig tills du har fått meddelande om att du har erbjudits en plats.

Terminsregistrering vårterminen 2022

Terminsavgift

Enskild medlem 850 kr varav medlemsavgift 150 kr
Familj 1200 kr varav medlemsavgift 300 kr
Stödmedlem 150 kr

Observera att såväl tränings- som medlemsavgift betalas varje termin.

Som medlem i Umeå Brottningsförening får du:

Tillgång till träning mellan 1-6 gånger/vecka under högsäsong beroende på grupptillhörighet. Det kan vara möjligt att kombinera träning i flera olika grupper, men prata med tränaren först.
 
Möjlighet att tävla på sin nivå på allt från lokala tävlingar till internationella stortävlingar. Rådgör med din tränare. Alla barn och ungdomar är välkomna att delta i klubbtävlingar och regionala tävlingar där klubben står för alla kostnader utom för mat.
 
Subventionerat deltagande på träningsläger.
 
Licens för alla som vill tävla. Kostnaden på 200-600 kronor betalas av klubben. 
 
Möjlighet att köpa brottarskor, trikåer och klubbkläder till bra pris.
 
Gratis deltagande vid olika föreningssammankomster såsom julfika, sommaravslutning och säsongsupptakt. 
 
Team Sportia, Ersboda. Rabatterade priser och medlemskvällar för alla Umeå Brottnings medlemmar. Team Sportia är föreningens nya leverantör av klubbkläder. 
 

Dessutom är du försäkrad i samband med all träning som bedrivs i föreningens regi.

Samtliga ovanstående förmåner förutsätter att medlemsavgiften är betald.