top of page

Terminsregistrering och medlemsansökan

Varje ny termin i Umeå Brottning inleds med terminsregistrering. Detta för att vi ska ha aktuella kontaktuppgifter till alla medlemmar och för att hanteringen av terminsavgiften ska innebära så lite administration som möjligt. Betalning av terminsavgiften sker i samband med registrering och gäller för hela terminen. Du blir medlem från det datum avgiften är betald och fram till nästa terminsstart. Betalning sker med kort eller via internetbank. Ytterligare instruktioner ges när du klickar på länken nedan. Läs instruktionerna för familjemedlemskap noggrant. 


Terminsregistrering VT 2024

 

Umeå Brottning är en idell förening
Umeå Brottning är en ideell förening med en helt ideell styrelse (ingen får något arvode) och tränare som arbetar ideellt. För att finansiera verksamheten och hålla nere avgifterna så att alla har råd att vara med förväntas alla medlemmar - utöver att betala aktuella terminsavgifter - bidra till genomförandet av vår stora hemmatävling Umeå Wrestling Battle som anordnas i oktober varje år. På vårkanten (i slutet av maj eller början av juni) förväntas alla medlemmar vara med och arbeta i samband med Brännbollsyran. Information om dessa aktiviteter läggs alltid ut på hemsidan i god tid men det är viktigt att alla känner till att dessa aktiviteter genomförs varje år och att alla förväntas bidra. 

Terminsavgift

Enskild medlem 1050 kr varav medlemsavgift 200 kr
Familj 1450 kr varav medlemsavgift 400 kr

Wresfit 500 kr varav medlemsavgift 200 kr

Holmsund 700 kr varav medlemsavgift 200 kr
Stödmedlem 200 kr

Observera att såväl tränings- som medlemsavgift betalas varje termin.

Som medlem i Umeå Brottningsförening får du:

Tillgång till träning mellan 1-6 gånger/vecka under högsäsong beroende på grupptillhörighet. Det kan vara möjligt att kombinera träning i flera olika grupper, men prata med tränaren först.
 
Möjlighet att tävla på sin nivå på allt från lokala tävlingar till internationella stortävlingar. Rådgör med din tränare. Alla barn och ungdomar är välkomna att delta i klubbtävlingar och regionala tävlingar där klubben står för alla kostnader utom för mat.
 
Subventionerat deltagande på träningsläger.
 
Licens för alla som vill tävla. Kostnaden på 200-600 kronor betalas av klubben. 
 
Möjlighet att köpa brottarskor, trikåer och klubbkläder till bra pris.
 
Gratis deltagande vid olika föreningssammankomster såsom julfika, sommaravslutning och säsongsupptakt. 
 
Team Sportia, Ersboda. Rabatterade priser och medlemskvällar för alla Umeå Brottnings medlemmar. Team Sportia är föreningens leverantör av klubbkläder. 

 

Dessutom är du försäkrad i samband med all träning som bedrivs i föreningens regi.

Samtliga ovanstående förmåner förutsätter att medlemsavgiften är betald. 

bottom of page