top of page

Våra träningsgrupper

Aktuella träningstider hittar du på hemsidans förstasida. 

T1: Här tränar brottare från 7 år. Vi lägger stort fokus på de grundmotoriska delarna såsom balans, styrka och rörlighet men givetvis också brottningsteknik och massor med lek och glädje. 

 

Kontaktperson T1: 

umebrottning@gmail.com

 

T2: Här tränar lite äldre nybörjare från cirka 10 år samt brottare som har tränat ett eller flera år. Träningen är inriktad på brottning med inslag av både styrka och koordination. Vi utvecklar tekniker, lär oss nya och sparrar en hel del. Här kommer både ålder och erfarenhet att skilja sig åt en del men vi tror på att inspireras och lära av varandra.

På tisdagar är tränarstaben förstärkt för att kunna möjliggöra en bättre teknikinlärning för föreningens tjejer. Gruppen tränar dock tillsammans på alla pass.

Kontaktperson T2:

umebrottning@gmail.com 

 

T3: Det här passet är inriktat mot elit där vi tränar brottning i högt tempo och slipar på nya såväl som redan beprövade tekniker. Under passet fokuserar vi även på sparring, styrka, rörlighet och kondition. 

 

Kontaktperson T3:

Samuel Eriksson umebrottning@gmail.com

070-2130728

 

Matchpass: Innan man går på ett matchpass bör man ha brottats någon termin. Man måste kunna några grundtekniker. Prata med klubbens tränare och hör med dem om de tycker att det är lämpligt att gå på ett matchpass. 

 

Passet är ett matchpass där vi värmer upp tillsammans för att sedan sparra i olika situationer. Passet genomförs i högt tempo för de som tävlar regelbundet eller är på väg att ta steget till att börja tävla.

 

Wresfit: Här tränar ungdomar och vuxna från 15 år och uppåt. Träningens fokus ligger på tuff fysträning men utgår från individens egna förmågor.

Föreningen erbjuder två olika wresfitpass där måndagspasset är ett cirkelpass med utrustning och onsdagspasset är ett fyspass där man främst jobbar två och två. Träningen är väldigt varierande och tuff men samtidigt anpassad så att alla kan vara med. 

Kontaktperson Wresfit:

Conny Tärnklev conny.tarnklev@umu.se

bottom of page