top of page
Search

Info till alla medlemmar

Hej!

Idag måndag den 21 augusti inleds en ny spännande termin i Umeå Brottning! Vi hälsar alla nya och gamla tränande välkomna till oss!


Alla som har gjort en intresseanmälan till i början av förra veckan ska ha fått besked via mejl. Om någon har gjort en sen intresseanmälan får ni kontakta oss via mejl för vidare instruktioner.

Nybörjare mellan 7-10 år inleder terminen i T1 liksom de som förra terminen tränade i T1. I samråd med tränare kan en gruppförflyttning komma att ske under terminen.

Nybörjare från 11 år och uppåt samt alla som förra terminen tränade med T2 inleder terminen i T2.

Träningstiderna finns på hemsidans förstasida.

Avgifter och medlemskap I vanlig ordning betyder en ny termin att det är dags att göra en terminsregistrering och betala terminsavgiften. Alla som är nya i föreningen har möjlighet att provträna en vecka innan avgiften betalas. Det finns 4 typer av medlemskap i föreningen: enskild medlem, familjemedlem, wrestfitmedlem och stödmedlem. Betala din avgift redan idag genom att följa länken nedan.

Umeå Wrestling Battle 13-15 oktober

Detta är vår hemmatävling och årets brottarhöjdpunkt. Det kommer över 500 brottare från hela Europa och USA och tävlingen är en av de största och tuffaste i hela Norden. Detta är ett fantastiskt tillfälle att uppleva brottning på nära hand och innebär samtidigt en chans för våra egna brottare att få tävla på hemmaplan.

Under denna helg så behöver vi hjälp från både föräldrar och barn för att tävlingsarrangemanget ska kunna genomföras. Önska vilken arbetsuppgift som du vill bidra med senast 31 augusti. För mer information om vilka arbetsuppgifter det finns att välja på se länk nedan.

(dokumentet ligger på vår drive - Önska arbetsuppgifter UWB 13-15 oktober)

Välkomna till Umeå Brottning!
161 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page