top of page
Search

Haparanda

Nya minnen och erfarenheter får vi med oss från Olles minnesträff i Haparanda. Finsk sisu är det man får uppleva på Olles! Hela 6 finska klubbar på plats i en upplaga med starkt startfält.


Umeå hade 5 starka kort på mattan. Alfons i Gr 11 tog ett silver med hem efter fin brottning i första matchen. I andra blev det för tufft motstånd men som Alfons själv sa "de är bra äntligen vet jag hur det är att förlora för det händer ju typ aldrig".


Devin har ett tufft år som förstaårs i Gr14. Trots att det ibland är kamp på olika villkor är Devins fighterinstinkt alltid på topp. Underbart att se Devin fråga efter fler matcher efter två förluster.


Maja gjorde återstart efter nära nog 2 års tävlingsuppehåll. Positiv som alltid har hon nya lärdomar med sig hem efter tre tunga matcher.


Albin fick chansen att visa upp sina fina tekniker och efter två vinster och två förluster blev det ett brons, grattis Albin härligt att se ditt självförtroende växa.


Axel tog ett välförtjänt silver efter två segrar och en förlust. Vilken start på tävlingsåret! Så välförtjänt efter allt slit på träningarna. Nu ser vi fram emot Umeå Wrestling Battle den 15-17 oktober. Då ska vi vara redo!46 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page