Intresseanmälan

För deltagande i Brottarlekis och Teknikgruppen måste du göra en intresseanmälan via formuläret nedan. Barn födda 2014 eller senare söker till Brottarlekis och barn födda 2013 eller tidigare söker till Teknikgruppen. Besked om vilka som erbjuds plats kommer att lämnas via mejl inför terminsstarten. Barn som förra terminen tillhörde Teknikgruppen behöver inte göra någon intresseanmälan. 

Barn som förra terminen tillhörde Tävlingsgruppen behöver inte göra någon föranmälan - det är bara att dyka upp på något av tävlingsgruppens första träningstillfällen. Barn som förra terminen tillhörde Teknikgruppen men som har nått en sådan nivå att det snart är dags att gå över till Tävlingsgruppen inleder terminen i Teknikgruppen och för en dialog med tränarna om eventuellt byte av grupp till Tävlingsgruppen. Nybörjare som vill brottas inleder terminen antingen i Teknikgruppen eller i Nybörjare äldre, beroende på personens ålder.

Personer från cirka 13 år och uppåt med begränsad eller ingen brottningserfarenhet som vill brottas är välkomna att träna med gruppen Nybörjare äldre. Detta kräver ingen föranmälan, det är bara att dyka upp vid något av de första träningstillfällena. Även Wresfit är liksom tidigare en öppen grupp för alla över 15 år som vill träna stenhård brottarfys under ledning av Conny! 

Deltagande i Elitgruppen kräver godkännande från Elitgruppens tränare. Alla som ingick i Elitgruppen förra terminen är välkomna att träna precis som förut. 

 

Intresseanmälan Brottarlekis och Teknikgruppen vårterminen 2020

På grund av de restriktioner coronapandemin innebär för vår verksamhet har vi inga möjligheter att ta emot några nya barn till Teknikgruppen i vår. Om lediga platser skulle uppstå eller om situationen ändras kommer information om detta att läggas ut.

Nedan kan du göra en intresseanmälan till Brottarlekis. Vi kontaktar samtliga som har gjort en intresseanmälan och meddelar om ni har fått plats eller inte. Principen för att komma med är först till kvarn men barn som har varit med förut kommer att ges företräde.

Intresseanmälan till Brottarlekis för vårterminen 2021 öppnar i början av mars via ett formulär som läggs upp under denna flik på hemsidan. Terminsstart för Brottarlekis är preliminärt den 10 april. 

Kontakta oss

Postadress         

Umeå Brottning

c/o Eriksson

Björnvägen 72, 906 43, Umeå

Adress träningslokal

Kampsportens hus

Mariehemsvägen 12, 906 54, Umeå

Telefon

070-2130728

E-post

umebrottning@gmail.com

Hemsida

www.umeabrottning.se

Organisationsnummer

802459-0831

Föreningsnummer RF

44926

Bankgiro

742-1332

Swish

123 461 215 6

  • Facebook
  • YouTube
Funderingar?

Använd gärna frågeformuläret om du har funderingar.

©2020 by Umeå Brottning