Logotyp2

Våra träningsgrupper

För deltagande i Brottarlekis och Teknikgruppen måste du göra en intresseanmälan. Nybörjare äldre och Brottarfys har drop-in under terminen. För deltagande i Tävlingsgruppen eller Elitgruppen måste du ta kontakt med ansvarig tränare. 
 

Brottarlekis 5-7 år (lägst 5 år fyllda vid terminsstart)
Här tränar de yngsta barnen. Åldern varierar mellan 5-7 år och till stor del består träningen av rörelse, motorik och lek med inriktning mot brottning.

Kontakt Brottarlekis
umebrottning@gmail.com
Susanne Andersson
072-2072229

Brottarlekis har sommaruppehåll och startar igen till hösten. 

Gör en intresseanmälan 

Teknikgruppen 7-13 år
Till stor del består träningen av lek, akrobatik, motorik och teknikträning med inriktning mot brottning.
 
Kontakt teknikgruppen
teknikgruppen.umeabrottning@gmail.com
Daniel Renström
070-5789295

Teknikgruppen har sommaruppehåll och startar igen till hösten. 


Gör en intresseanmälan 

Tävlingsgruppen 9-15 år
Träningen är mer inriktad på brottning med inslag av styrke- och koordinationsövningar. Träningen syftar till att förbereda brottarna för tävling. Lek är även här ett viktigt inslag i träningen.
 
Kontakt Tävlingsgruppen
Samuel Gustafsson
salgun96@student.umu.se
070-6226995 

Tävlingsgruppen har sommaruppehåll och startar igen till hösten. Brottare från Tävlingsgruppen som har varit med på torsdagspassen i vår är välkomna att köra med Elitgruppen på onsdagar kl. 19.00-20.30 i juni. 

Elitgruppen
Här tränar ungdomar och vuxna med inriktning mot tävling på nationell och internationell nivå. 
 
Kontakt Elitgruppen
Samuel Eriksson
eriksson.samuel@gmail.com
070-2130728

Elitgruppen kör träning på onsdagar kl. 19.00-20.30 juni ut. 

Information om Elitgruppens träning finns under "Låsta sidor" Elitgruppen. Elitgruppens brottare har egen inloggning. 

Nybörjare äldre
I träningsgruppen nybörjare äldre tränar ungdomar och vuxna från 13 år och uppåt. Träningens fokus ligger på grundtekniker, koordination, akrobatik och brottning. Alla brottningsintresserade kan delta. Nybörjare äldre kan med fördel kombineras med brottarfys, se nedan.  
 
Kontakt nybörjargruppen äldre
Samuel Eriksson
eriksson.samuel@gmail.com
070-2130728


Nybörjare äldre har sommaruppehåll och startar igen till hösten. 

Brottarfys/cirkelträning
I träningsgruppen brottarfys tränar ungdomar och vuxna från 15 år och uppåt. Träningens fokus ligger på hård fysträning, men utgår från individens egna förmågor. Tisdagspasset är ett cirkelträningspass där viss utrustning används medan torsdagspasset är brottarfys där kroppen och träningskompisen utgör belastning. 

Under sommaren flyttar cirkelfysen utomhus till Lövstigen 29 C. Träningen är på torsdagar kl. 18.30-cirka 19.45 med start den 20 juni. Tisdagspasset har uppehåll till i höst. 

Kontakt brottarfys
Conny Tärnklev
conny.tarnklev@polis.umu.se
070-3221814

Träningstider höstterminen 2019

Träningstider för höstterminen kommer läggas upp här inför terminsstarten.

Alla träningsgrupper har nu sommaruppehåll utom Elitgruppen och cirkelfysen. Elitgruppen tränar onsdagar 19.00-20.30 juni ut. Även brottare från Tävlingsgruppen som har varit med på torsdagspassen är välkomna på dessa pass. Cirkelfysen flyttar utomhus till Lövstigen 29 C på torsdagar kl. 18.30-cirka 19.45 med start torsdagen den 20 juni. Om något pass skulle bli inställt kommer den informationen att läggas upp här på hemsidan samt på föreningens Facebooksida. 

Övriga träningsgrupper drar igång i anslutning till skolstarten. Mer exakt information kommer att läggas upp här på hemsidan samt på föreningens Facebooksida närmare terminsstart. Håll utkik! Ni som är intresserade av Brottarlekis och Teknikgruppen måste göra en intresseanmälan.

Trevlig sommar alla brottare!