Logotyp2

Intresseanmälan

För deltagande i Brottarlekis och Teknikgruppen måste du göra en intresseanmälan via formuläret nedan. Barn som har varit med förut kommer att ges företräde. För övriga intresserade är det först till kvarn som gäller. Besked om vilka som erbjuds plats kommer att lämnas via mejl inför terminsstarten. 

Barn som förra terminen tillhörde Tävlingsgruppen behöver inte göra någon föranmälan - det är bara att dyka upp på något av tävlingsgruppens första träningstillfällen. Barn som förra terminen tillhörde teknikgruppen men som har nått en sådan nivå att det snart är dags att gå över till tävlingsgruppen inleder terminen i teknikgruppen och för en dialog med tränarna om eventuellt byte av grupp till tävlingsgruppen. Nybörjare som vill brottas inleder terminen antingen i teknikgruppen eller i nybörjare äldre, beroende på personens ålder.

Personer från cirka 13 år och uppåt med begränsad eller ingen brottningserfarenhet som vill brottas är välkomna att träna med gruppen nybörjare äldre. Detta kräver ingen föranmälan, det är bara att dyka upp vid något av de första träningstillfällena. Även brottarfysen är liksom tidigare en öppen grupp för alla över 15 år som vill träna stenhård brottarfys under ledning av Conny! 

Deltagande i Elitgruppen kräver godkännande från elitgruppens tränare. Alla som ingick i elitgruppen förra terminen är välkomna att träna precis som förut. Alla brottare i elitgruppen måste fylla i formuläret nedan för att underlätta för kommunikation och resebokning till tävlingar och träningsdläger. 

Intresseanmälan brottarlekis/teknikgruppen höstterminen 2018

Intresseanmälan är nu stängd för terminen. Ta kontakt med respektive träningsgrupp för att kolla om möjlighet finns att hoppa in under pågående termin.