Logotyp2

Välkommen till Umeå Brottning! 

Umeå Brottning är Umeås enda renodlade brottningsklubb. Vi har verksamhet för alla som är fem år eller äldre, både killar och tjejer, såväl nybörjare som elit. I Umeå Brottning kan du träna för att tävla eller träna för att må bra eller helt enkelt träna för att det är roligt. Vi har något för alla! 

Under fliken träning hittar du information om våra olika träningsgrupper och mycket annat. Hittar du inte vad du söker, tveka inte att kontakta oss:  
umebrottning@gmail.com

In wrestling there are no losers, just winners and learners!

Nu är träningen äntligen igång för Teknikgruppen, Tävlingsgruppen och Elitgruppen enligt träningstiderna ovan! Med start måndag den den 10 september flyttar verksamheten till nya Kamsportens hus på Mariehem. 

Observera, Teknikgruppen kör träningen under vecka 37 (tisdag 11 och torsdag 13 september) i gamla hallen på Gammlia. Även cirkelfysen kör träningen den 11 september på Gammlia. 

Brottarlekis kör igång onsdagen den 26 september för onsdagsgruppen (grupp 1) och söndagen den 30 september för söndagsgruppen (grupp 2).  

Cirkelfysen och Brottarfysen kör igång den 11 respektive 14 september. 

Nybörjare äldre startar onsdagen den 19 september.

Varmt välkommen till en ny spännande termin hos Umeå Brottning!

loading...

Vi vill tack alla som var med på tävlingen i helgen. Vilken insats de barn som brottades gjorde. En del var nervösa i början, en del slog sig och gjorde sig illa, en del blev ledsna då de förlorade men kom ihåg vår förenings motto - In wrestling there are no losers, just winners and learners! 

Tack ska ni ha! 

Daniel R, Urban W, Samuel G

Läs hela inlägget »

Tack till alla deltagande klubbar, domare, sekreterare, IT-experter, webbsändare, ledare, tränare och förstås tack alla brottare för att ni kom och satte färg på årets upplaga av Norrländska Elitbrottningarna! Vi är mycket glada att Norrländska Elitbrottningarna fortsätter att locka duktiga brottare från stora delar av norra Europa!  

Vi hoppas att ni har haft en bra helg här i Umeå. Trots lite strul med tekniken, en miss vid transport av domare och lite andra småsaker är vi som arrangörer mycket nöjda med sättet på vilket tävlingen har genomförts. Det är roligt att se vilket engagemang det finns runt brottningssporten i vår nordliga del av Europa! 

Vi vill även tacka alla sponsorer som har varit med och bidragit till genomförandet av denna tävling. Ert stöd är ovärderligt!

Tack för att ni kom och välkommen åter! Tack, kiitos, tänan, takk!

Bilder
Prislista
Alla matcher på Youtube
--------------------------------------------------------------------------------------------------
We want to thank all teams, referees, secretaries, computer experts, the livestreaming team and of course all wrestlers for all the great wrestling moments we've had here in Umeå during the weekend! It's great that Norrländska Elitbrottningarna continues to attract top level wrestlers from all of northern Europe!

We hope your weekend in Umeå has been good and memorable. In spite of some technical difficulties, a mismatch in the referee transport schedule (our mistake!) and some minor problems we - Umeå Brottning - feel satisfied with the way the tournament turned out. The level of commitment that the wrestling community in our northernly edge of Europe has shown this weekend is truly inspiring to see feel - and hear! 

We also want to extend a big thank you to our wonderful sponsors! Without you this tournament would not be possible.

Thanks for coming! Welcome back next time! Tack, kiitos, tänan, takk, ačiū!

Pictures
Results

Video stream of all matches

Läs hela inlägget »
Vi klarade det! Inte nog med det, vi visade att vi är en brottningstävlingsarrangörsmaskin! Problem uppstår alltid och ju större en tävling är desto större risk för problem och störningar. Under helgen har det mesta flutit på med undantag för teknik som inledningsvis inte riktigt ville samarbeta och några andra småsaker. God planering, hög kompetens och stenhårt arbete av alla funktionärer har dock bidragit till att uppkomna problem snabbt har kunnat lösas. Alla har verkligen jobbat mot samma mål, att detta ska bli en riktigt bra och tävling. Det blev en bra och rolig tävling!   

Från ledningsgruppens sida vill vi ta alla som har jobbat som funktionärer i helgen och ställa er högst upp på prispallen! Det är världsklass på era funktionärsinsatser! Utan er hade detta som ni förstår aldrig gått i mål. Vi har fått mycket beröm för tävlingen i allmänhet och för trevliga och duktiga funktionärer i synnerhet. Hårdförläggningen har fungerat klockrent, listspringarna har sprungit maraton i hundrameterstempo, städarna har fångat skräp i luften och kiosken har ångat på bättre än någonsin helt utan oplanerade brandkårsutryckningar denna gång! Brottartransporterna har gått enligt plan och alla finnar och ester kom med båten som planerat. Lotteriet har sålt lotter på löpande band, läkarna har ingjutit lugn i hallen och på ett bra sätt tagit hand om skadade brottare och vår alldeles egna "ambulans" har fungerat perfekt! Listkopierare, speakrar, hallfixare, mattransportörer och mattläggare, vilket jobb ni har gjort! Det finns hur många insatser som helst som är värda beröm - sträck på er ni som har varit med i helgen! 

Vi kommer att samla alla funktionärer vid ett senare tillfälle för att under trevliga former sitta ned och samla ihop tankar och förbättringsförslag. Mer info om detta kommer inom kort. 

Tack för i helgen alla i Umeå Brottning! En rapport från själva tävlingen och hur det har gått för Umeås brottare kommer senare.

In wrestling there are no losers, just winners and learners! 
Läs hela inlägget »

Idag är det invägning och i morgon startar Norrländska Elitbrottningarna på riktigt! Hallen börjar ta form!

Länkar till webbsändning, resultatrapportering och övrig information hittar du här!

Varmt välkomna till Umeå allihopa!

Kom ihåg, i brottning finns inga förlorare! 

Today is weigh-in day and tomorrow Norrländska Elitbrottningarna begins! The venue is starting to look more "wrestle-able"!

Links to livestream, results and info is available here!

Welcome to Umeå everyone! 

Remember, in wrestling there are no losers, just winners and learners!

Läs hela inlägget »

Observera, uppdaterad på nytt 2018-10-17

Alla har inte blivit uppsatta på önskade arbetsuppgifter men vi har försökt tillgodose allas önskemål efter bästa förmåga.

Ännu saknas det folk, se rödmarkerad text. Om du har möjlighet att ta ytterligare pass eller om du ännu inte är uppskriven, hör av dig så lägger vi in dig i schemat.

Tidtagare
Utbildning för samtliga tidtagare sker fredagen den 19 oktober kl. 19.00 på tävlingshallen (Umeå Energi Arena - Vind). Om du är uppsatt som tidtagare är det viktigt att du dyker upp på utbildningen. Hör av dig om du inte har möjlighet att närvara.

Vi skulle behöva två extra tidtagare per pass från lördag morgon 09.00 till söndag kl. 12.00. Hör av dig om du har möjlighet att ställa upp.

Välkomstkuvert
Samling för packning av välkomstkuvert onsdag 17 oktober kl. 18.00 på IKSU Sport, vid huvudentrén. 

Invägning och kassör
Ni som står uppskrivna på invägning/kassör: gänget kl. 13.00-17.00 samlas på Scandic Syd, gänget från 17.00-21.00 samlas vid entrén till gamla brottningslokalen på Gammlia. Instruktioner fås på plats.

Övriga funderingar kring funktionärer besvaras av Conny Tärnklev, conny.tarnklev@umu.se eller 070-3221814

Läs hela inlägget »

Arkiv

Postadress
Umeå Brottning
c/o Eriksson
Björnvägen 72, 906 43, Umeå

Adress träningslokal
Kampsportens hus
Mariehemsvägen 12, 906 54 Umeå

Telefon
+46-70-2130728

E-post
umebrottning@gmail.com

Hemsida

www.umeabrottning.se

Facebook

Organisationsnummer
802459-0831


Föreningsnummer RF
44926

Bankgiro
742-1332

Umeå Brottning

123 461 215 6

Besökare på hemsidan

Flag Counter