top of page
Search

Umeå Wrestling Battle

Den gångna helgen var det äntligen dags för årets höjdpunkt, hemmatävlingen Umeå Wrestling Battle. Tävlingen hade i år lockat 325 brottare från 9 länder och Umeå Brottning ställde upp med en 20 brottare stark trupp!


Hemmabrottarna bjöd på fin brottning trots att detta var första tävlingen för många sedan pandemin bröt ut. För några var Umeå Wrestling Battle till och med den allra första tävlingen någonsin - snacka om tävlingsdebut!


Tränarna är mycket nöjda med Umeåbrottarnas inställning, pepp, påhejning och stöttning av klubbkompisarna och all fin brottning det har bjudits på i form av höga kast, snygga attacker, grymma kontringar och inställningen att ingen ger upp oavsett hur svårt det än ser ut eller hur förra matchen slutade.


Umeå tog hem ett guld genom Ellen Johansson i klassen kvinnor 65 kg, mycket starkt gjort! Därtill blev det en rad pallplatser och massor med fina prestationer av samtliga i Umeås trupp. Ni är grymma!


Det är riktigt kul att alla Umeåbrottare har går framåt och oavsett hur tävlingen än slutade är det viktigt att komma ihåg föreningens slogan: In wrestling there are no losers, just winners and learners!


En stor eloge till alla i föreningen som har varit med och bidragit till att tävlingen kunde genomföras och blev så lyckad. Tack ska ni ha!
Umeå Wrestling Battle media
.pdf
Download PDF • 623KB

126 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page