top of page
Search

Tack för den här terminen!

I onsdags gick Umeå Brottnings årliga sommaravslutning av stapeln och det är roligt att så många ville vara med! Det grillades hamburgare, bjöds på en tuff brännbollskamp där föräldrarna tog hem en knapp seger och det delades ut en rad priser.


Årets förebild 2024

Tilldelas Assar Nilsson, för att han alltid föregår med gott exempel på träningen. Han ställer alltid upp när det är udda par, hjälper de som inte har förstått instruktionen och är alltid en positiv kraft såväl på som vid sidan av mattan. Detta är ett pris som inte delas ut varje år utan bara vid särskilda tillfällen. I år är ett sådant tillfälle då Assar med eftertryck visat vilken förebild han är. Stort grattis, Assar!


Årets katapult 2024

Tilldelas Ludvig Hulander, för att han har gått från att knappt våga slå några kast alls på tävling vid inledningen av säsongen, till att leverera höga fina nacksving, kryss, maror och lyft på i princip varenda tävling nu på slutet. Om inte det är en katapultutveckling så säg! Stort grattis, Ludvig!


Årets hjälpande hand 2024

Tilldelas Devin Svärling, för att han under året varit med och hjälpt till i T2 i princip varje vecka. Denna hjälp är ovärderlig och Devin blir på detta sätt även en brygga mellan T2 och T3. Förhoppningsvis kan fler aktiva i såväl T2 som T3 ta rygg på Devin under kommande år och bidra i de yngre träningsgrupperna. Devin, stort tack för att du är årets hjälpande hand 2024!


Årets match 2024

Tilldelas Ellen Östman, för att ha vunnit SM-finalen i 53 kg kvinnor i överlägsen stil, på teknisk överlägsenhet och utan att släppa några poäng. Med fantastisk teknik, målmedvetenhet och ett psyke av stål kunde Ellen betvinga samtliga motståndare vid årets SM som avgjordes i Luleå i mars. När insatserna var som störts, i samband med finalen, levererade Ellen brottning av absolut högsta klass, vilket belönas med priset för årets match 2024. Stort grattis, Ellen!


För den som eventuellt har missat Ellens finalmatch kan den ses på SVT-play. Hoppa fram till 38:48. https://www.svtplay.se/video/jLJmYNX/sm-veckan/brottning?position=2325&id=jLJmYNX


Edvin Gladers träningspris 2024

Varje år delas även Edvin Gladers träningspris ut. Detta är föreningens finaste pris och det delas ut till minne av Edvin Glader som var en kille som älskade att träna och nästan aldrig missade en träning.


Edvin Gladers träningspris 2024 för synnerlig träningsflit i Edvin Gladers anda tilldelas Axel NIlsson och Mikhael Lebid. Stort grattis till er båda!


Teknikmärken

I år har även en rad teknikmärken i olika valörer delats ut som ett bevis på att brottarna har lärt sig en hel del under året. Några snavade precis på mållinjen och fick därför ta emot en Umeå Brottnings-pin. Vi tar nya tag med teknikmärkena i höst, då lär ännu fler plocka hem ett av dessa åtråvärda märken.


Guldmärket tilldelas David Säfström och Mikhael Lebid

Silvermärket tilldelas Eric Lindberg och Ludvig Hulander

Bronsmärket tilldelas Marijam Lebid, Melvin Svärling, Axel Cardon, Alfred Möller samt Melker Möller.


Från och med nu är det sommarlov för T1 och T2. T3 och wresfit kör på enligt vad som har kommunicerats i respektive SMS-grupp. Träningen startar igen v. 33. Mer info om terminsstarten hittar du på hemsidan.


Med detta vill styrelsen och alla tränare tacka för den här terminen och vi hoppas återse er alla igen i höst. Ha en riktigt fin sommarledighet och se till att hålla igång kroppen mellan alla roliga sommarlovsaktiviteter!


Glad sommar önskar vi i Umeå Brottning!


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page