top of page
Search

Brännbollsyran med mera

Kommande tävlingar

Terminen rusar fram och vi har redan hunnit med sportlov, SM på hemmaplan, påsk och en massa tävlingar och träningsläger i när och fjärran. Närmast väntar en resa till USA för de mest rutinerade brottarna och tävlingar i Sundsvall och Rosvik för främst T2/T3-gruppen. Kolla in Tävlings- och aktivitetskalendern för att ha koll på kommande tävlingar och aktiviteter och för att anmäla intresse.


Brännbollsyran arbetsinsats 3-5 juni - save the date!

Umeå Brottning gör varje år en insats i samband med Brännbollsyran. Det har varit en ofrivillig pandemipaus i några år men den 3-5 juni i år ser det ut att äntligen bli Brännbollsyra igen. Arbetet på Brännbollsyran är ett bra sätt för föreningen att jobba in pengar som kan användas till att betala lokalhyra, köpa utrustning, bekosta tävlingslicenser och täcka andra kostnader som verksamheten har. Genom arbetsinsatser kan vi hålla nere egenavgifterna och vara en inkluderande förening där alla har råd att vara med och träna.


Vi räknar med att alla medlemmar som själva är aktiva i föreningen eller som har barn som är det, ställer upp och jobbar åtminstone ett pass under helgen då Brännbollsyran går av stapeln. Vissa av de äldre brottarna och deras föräldrar kommer att behöva göra flera pass eftersom de också är dyrare i drift.


Ett arbetsschema kommer att läggas upp på hemsidan inom kort. Lägg in datumet i kalendern redan nu - den 3-5 juni är det som gäller.


Sommaravslutning

I vanlig ordning kommer terminen att rundas av kring skolavslutningen. Information om terminsslut och vilken form av avslutning det blir kommer att läggas upp på hemsidan inom ett par veckor.


Ha en fin vecka och hör av er om ni har funderingar.
48 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page