top of page
Search

Brännbollsyran - arbetsschema

Via länken nedan hittar du arbetsschemat till Brännbollsyran 2023. Hitta dig själv i filen och hör av dig om du har funderingar.Arbetsschema under Brännbollsyran

Fredag 2/6 kl 17.30-02.15

Lördag 3/6 kl 15.30-02.15

Söndag 4/6 kl 14.30-02.15


Beskrivning: Det finns 15 gater på området där personer har rätt att passera utifrån vilken Access de har. Gatevakterna ska följa den mall de får för vilka som får passera och inte. De har en komradio om det uppstår några problem och kan tillkalla säkerhetschef. Här krävs vuxna personer som kan stå emot de som kommer och vill in som inte har Access. Ni arbetar under Säkerhetschefen som är ansvarig för alla gater. Det går att dela upp pass och byta ut personer under kvällen.


En person måste anges som ansvarig på plats för laget som arbetar, markerad med feststil i listan. Den personen måste vara över 18 år och ska vara på plats för att pricka av alla som arbetar, kolla vilka som kommit och inte, vilka som kommit sent. Om ett lag eller en grupp kommer till ett jobb utan en ansvarig ledare på plats görs ett avdrag på 10 procent av arvodet. För varje person som inte dyker upp utifrån det avtal som är skrivet så görs ett avdrag på hela arvodet för den personen, men också en straffavgift på hälften av den summan. Har förseningen meddelats på förhand att någon är sjuk eller liknande tas endast arvodet för den personen bort.


Inför respektive kväll sätter ansvariga ledare upp en whats up grupp för att få bekräftat att samtliga kallade dyker upp till arbetet.


Har du inte möjlighet att delta vid denna arbetsinsats ansvara du själv för att byta dag eller att någon annan tar din plats.


Kontrollera att era mobiltelefonnummer stämmer om inte kontakta Nina Berglund Lindberg via sms/telefon på 072-243 01 34 med korrekt mobilnummer.


För styrelsen,


Nina


101 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page