Norrländska Elitbrottningarna 19-21 oktober

Helgen den 19-21 oktober arrangerar Umeå Brottning norra Sveriges och en av Nordens absolut största brottningstävlingar - Norrländska Elitbrottningarna. Förra året lockade tävlingen 380 brottare från fyra länder.

Detta är ett tillfälle att få uppleva brottning på nära håll så för er som är nya i föreningen och som inte har varit på en brottningstävling förut kommer det bli en upplevelse! Parallellt med den stora tävlingen kommer vi att köra en träningstävling för de färskaste brottarna. Detta blir i praktiken en förlängning på träningen och ett kul sätt att få testa brottas lite mer på riktigt. Alla som deltar kommer att belönas med en guldmedalj!

Att arrangera en jättetävling som denna innebär naturligtvis även en hel del jobb när mattor ska flyttas och läggas ut, till matcherna behövs tidtagare och kiosken måste bemannas, med mera. Samtidigt är detta ett gyllene tillfälle att lära känna andra föräldrar och brottare i föreningen och att umgås. Ett arbetsschema håller som bäst på att sättas ihop och alla i Umeå Brottning förväntas bidra. Passar inte tiden får ni byta med varandra. Se till att inte boka in för mycket annat under helgen den 19-21 oktober. Att arrangera Norrländska Elitbrottningarna är kul!

Information om tävlingen hittar du på hemsidan: www.umeabrottning.se

Där kommer även information om den planerade nybörjartävlingen/träningstävlingen att läggas upp.

Tränarna i respektive träningsgrupp kommer att gå ut med ytterligare information lite närmare tävlingen. 

Hör av dig om du har funderingar.

Hälsningar,

Samuel Eriksson, Umeå Brottning
070-2130728 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter