Terminsstart

Brottarlekis och teknikgruppen
En ny termin närmar sig med stormsteg! Information har i dagarna skickats ut till alla som har erbjudits plats i brottarlekis och teknikgruppen.

Utrustning som behövs är skor för inomhusmiljö (krav) samt t-shirt, shorts eller byxor. Vattenflaska kan vara bra att ha med sig.

Då trycket är stort och många barn står i kö för att börja i brottarlekis och teknikgruppen ber vi er att betala in deltagaravgiften innan terminsstart för att ert barn ska vara garanterad plats.

Nybörjare äldre (+15 år) och brottarfys
Som vanligt gäller drop-in hela terminen för nybörjare äldre och för brottarfysen/cirkelfysen.

Tävlingsgruppen och elitgruppen
Ni som har varit med i någon av grupperna förut vet vad som gäller. Ni som inte har varit med tidigare men är intresserade av någon av dessa träningsgrupper måste ta kontakt med ansvarig tränare för respektive grupp. Se länk nedan för kontaktuppgifter. 

Deltagaravgift
Ny termin innebär ny registrering och ny avgift. Observera att terminsregistreringen gäller för samtliga aktiva i föreningen. Avgiften för att vara med i Umeå Brottning är:

Enskild medlem 650 kronor/termin.
Familj 1000 kronor/termin. 


Klicka här för att registrera dig/ditt barn för terminen och betala deltagaravgiften. 

Idell förening

Eftersom föreningen drivs ideellt förväntas du/ni som förälder/rar med barn som tränar brottning även bidra vid tävling och andra aktiviteter någon gång per termin. Dessa tillfällen är trevliga och utmärkta för att lära känna andra föräldrar och barn samt för att stärka gemenskapen i klubben. Ditt bidrag är viktigt och uppskattat. Information kommer att ges under terminens gång. 

Kick-off
Kom även ihåg att anmäla dig till kickoffen på Häljegård söndagen den 3 september. Alla nya och gamla medlemmar är välkomna!

Datum för terminsstart, träningstider, kontaktuppgifter tränare
Information om de olika träningsgrupperna.

Träningstider.

Varmt välkommen till Umeå Brottning!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter